De kracht van RainPharma

Waarom RainPharma?

Golden Bottle kiest voor zijn natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten voor de kwaliteit van het Belgische topmerk RainPharma. Want de eerlijke, no-nonsenseproducten van deze innovatieve producent bestaat uit alleen maar pure, natuurlijke ingrediënten die je huid doen stralen en fluweelzacht laten aanvoelen.

Natuurlijke verzorging zonder bewaarmiddelen

Van reinigingsproducten, scrubs en gezichtsmaskers tot toners, crèmes en doucheproducten: RainPharma staat garant voor een pure, natuurlijke kwaliteit. En puur betekent voor RainPharma echt puur. De milde verzorgingsproducten bevatten geen bewaarmiddelen en zijn 100 % plantaardig. Deze kwaliteitsvolle producten respecteren je huid, brengen ze in balans én stimuleren je vitaliteit.

Groot geurenpalet

Ook de aroma’s van de RainPharma-producten voor lichaamsverzorging zijn pure verwennerij. Ze zijn beschikbaar in de meest rustgevende geuren van planten- en bloemenextracten en zorgen zo voor een waar zen-effect.

100 % natuurlijk

Alle producten van RainPharma zijn:

  • hypoallergeen
  • dermatologisch getest, maar niet getest op dieren
  • geschikt voor veganisten
  • vrij van agressieve bewaarmiddelen
  • lokaal geproduceerd

Ze bevatten bovendien geen synthetische kleurstoffen of parfums, geen sulfaten of detergenten, geen parabenen, geen siliconen, geen zuren, geen acrylaten … Kortom: RainPharma gaat voor 100 % puur natuur.

Verwen jezelf met de kwaliteitsvolle natuurlijke producten van RainPharma